KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Eri värvi seinad

Tips 25.08.2011 19:27

Tere,

kui põrand on liivakollane ja üks sein ooker/terrakotta-oranž, siis mis värvi võiks olla teised seinad? Eesmärgiks on eri värvi seintega ruum, millest üks sein on tumedam (ooker), teised heledamad.

Väga tänan.

Tsiteeri

Pilery Kangur 03.09.2011 10:47

Tere!

Võite kasutada seinte värvimisel monokroomset lahendust ehk seinad küll on ühest värvigammast (ooker/terracotta), aga erineva hele-tumedusastmega.
Teine lahendus on valida terracottaga sobivad toonid, nagu näiteks teatud roheline, küps lilla jm. Kirja teel on väga raske toone kirjeldada, sest värvidel on väga palju erinevaid nüansse.
Proovige näiteks mõnes ehituspoes , kus värviosakonnas saate katsetada erinevate toonide sobivust värvinäidiste paberitega. Seal on ka mõned näidised, kus juba valitud disaineri poolt sobiv värvide kooslus ühel lehel.
Soovituseks on mitte valida liiga intensiivseid toone - pikapeale võivad eri värvi seinad muutuda väsitavaks -ärritavaks ja seda eriti väikse ruumi puhul.



Parimat!
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.