KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Fototapeet elutuppa

kristel 03.09.2011 21:04

Tuba mõõtudega umbes 4x 5. Kahes seina on uksed, kolmandas rõduuks+ aken. Fototapeedi saaks avadeta 4m sein. Teised seinad värviksin heledaks.
Tuba ei ole eriti valgusküllane, sest rõdukatus võtab valgust ära. Kas 1 tume sein muudaks olukorra veel pimedamaks. Aitäh.

Tsiteeri

Pilery Kangur 07.09.2011 11:14

Tere!

Arvan, et ühe seina katmine fototapeediga on hea mõte. Kui enamus seintest on heledad, siis oluliselt ruum pimedamaks ei muutu.
Soovitaks pimeda ruumi puhul kasutada ka põrandatel, diivanitel jm. horisontaalsetel pindadel heledaid toone tekstiilide näol ning olulisel kohal loomulikult ka korralik valgustus.

Edu soovides,
Pilery

Tsiteeri

Miu 13.09.2011 16:35

Super hea pakkumise leidsin praegu fototapeetidele, igasugustele erinevatele seinafotodele jne. eriti äge on see, et saad pilte ja tapeete teha kasutades oma fotosid :) http://www.marknet.ee/offer/kaunista.oma.kodu.voi.kontorit.35.soodsamalt_o97

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.