KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

tapeet või värvida?

sirje 14.09.2011 09:16

tere, olemas lilla mööbel ja seintel värvitav tapeet. kaalusin ühe võimalusena ühe seina tapetseerimist (sügavlilla tapeet suurelehelise motiiviga http://www.decora.ee/pood/product_info.php?cPath=134_138&products_id=4712&osCsid=bd6adb1f3ba5ca9752b5ca86c0f0a03e ja ülejäänud jätta valgeks. Lilla on vist suhteliselt nõudlik värv. ei oska sellega midagi sobitada. mööblist loobuda ei tahaks. maha mõtlesin beezi vaipa, ehk ka beez kardin?

Tsiteeri

Pilery Kangur 17.09.2011 15:36

Tere!

Tapetseerimist soovitaks osaliselt, sest tapeedil küllaltki aktiivne värv ja muster . Tähtis on, et tapeedi toon oleks võimalikult sarnane pehme mööbli tooniga. Võrdlemiseks paluge tükk tapeeti koju kaasa.
Ruumi plaani nägemata on raske soovitada seinu, mis katta tapeediga. Aga tundub, et need võiksid olla otsa sein diivani taga ja selle vastassein, kus teil hetkel paigutatud fotod vms.
Hele hallikas beež oleks põhimõtteliselt sobiv lisada. Soovitaks vaadata peale tapeetimist ruum uuesti üle - kardinad ja muud lisatavad detailid võivad vabalt jääda ka valged.
Tundub, et hetkel ruumis palju ühevärvilisi pindu. Mustriga tapeedi osad peaks selle probleemi lahendama. Ja miks mitte lisada veel faktuure näiteks narmastega vaibaga, mis võiks olla tapeedi-diivaniga ühte tooni või ka valge või juba mainitud beež.
Analoogsed vaibad on olemas näiteks K-rautakesko kauplustes.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.