KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kuidas paigutada mööbel elutuppa?

Kiki 26.09.2011 13:17

Tere!
Ehitame oma kodu. Elutuppa sooviksin kaminat (selle saab paigutada ühte seina), kuid ei tea, kuidas oleks kõige sobivam mööbel paigutada. Vaatame ka palju televiisorit ja diivanilt peaks olema võimalik nii telerit kui kaminat vaadata. Missugune diivan üldse sobiks nii suurde tuppa (ise olen mõelnud suurt nurgadiivanit)?
Aitäh vastuse eest!

Tsiteeri

Pilery Kangur 26.09.2011 16:03

Tere!

Kamina asukoht määrab ära ka diivani asukoha. Ehk siis mõttekas oleks teler paigutada ühte seina. Selleks võiks kamina lahendada ühtse tervikuna telerialusega. Kamina kõrvalt (või osaliselt selle seest) jookseks pikk tasapind, millele saaks paigutada teleka.
Veel variandina võiks olla telekas koridori kõrval seinas ja osa (nurga)diivanist suunaga selle poole. Selle variandi kahjuks räägib aga aknast langev valgus ekraanile ning vajaks sel juhul läbipaistmatuid aknakatteid, mida vajadusel ette tõmmata.
Diivan võiks olla milline tahes, ka nurga variant on sobiv. Oluline on,et diivan sobiks ruumi proportsiooni ja värvilahendusega.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.