KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Beton Cire?

Kristi 28.09.2011 22:59

Tere,

sooviksin infot praegu euroopas üsna populaarse viimistlustehnika kohta nagu Beton Cire (prantsuse keeles). Ma ei ole keeltes kuigi tugev aga netis surfates sain aru, et inglise keelne vaste on vist waxed või polished concrete. Google otsing annab väga ilusaid pilte vannitubadest, põrandatest, köökidest jne. Samuti You Toube.
Ma sooviks oma vannituba teha samasuguse tehnikaga. Täpsemalt põranda, duššinurga seinad ja vanni välisääred.
On teil infot, kas Eesti poodidest saab selliseid materjale? Või on teil ettepanekuid, mida täpselt betoonile/tsemendile lisada, et saavutada niiskuskindlust, matti pinda ja tooni. Kuidas kanda seda seitele?
Lisan igaks juhuks paar pilti. Ma nii väga tahaks midagi teistsugust. Olen euroopa sisustusajakirjadest selle tehnikaga viimistletud kodusi nii palju vaadanud aga ei suuda kuidagi aru saada, kuidas seda teostada. Äkki saate aidata?
Ette tänades.

Tsiteeri

Pilery Kangur 01.10.2011 14:28

Tere!

Kahjuks puudub mul täpsem info. Tean, et mingis variandis kaetakse lihvitud betoon lakiga ja moodustub analoogne pind. Selliselt tehakse aga valdavalt põrandaid.
Soovitan täpsustavad küsimused esitada Eesti betooniühingu meiliaadressile betoon@betoon.org


Lugupidamisega,
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.