KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Toa eraldamine

Aa. 30.09.2011 15:02

Tere!
Sooviksin nõu, et kuidas eraldada 1-toalises korteris nö elutoa ja magamistoa osa? Nimelt tuppa sisse minnes jääb vasakut kätt selline nurk, kuhu mahuks kenasti voodi ära, aga kuidas seda eraldada? Kardinatega või nt ühe suurema riiuliga? Lisasin ka väga kerge plaani toast ning pildi riiulist, mida mõtlen. Kui soovitate kardinaid, siis mis värvi need võiksid olla ja kas sellisest kergemast materjalist? Tuba iseenesest on roosakas-beež vms.

Tsiteeri

Aa. 30.09.2011 15:03

Vabandan väga, mõtlesin paremat kätt. :)

Tsiteeri

Pilery Kangur 01.10.2011 14:54

Tere!

Pildil olev riiul on täiesti sobiv magamistsooni eraldamiseks. Kui soovite rohkem privaatsust, siis võib riiul olla tagaseinaga, mille võiks katta näiteks tavalise või pilttapeediga või värvida üle sobiva värvitooniga kasutades erinevaid dekoratiivvärvimise tehnikaid. Sellekohast infot leiab www. vivacolor.ee
Kangaga eraldamine on ka sobiv - näiteks laest siinidele kinnitatavad paneelkardinad. Värvitooni valikul võib lähtuda seinatoonist ja teiste ruumis olevate tekstiilide toonidest (vaibad, akna kardinad). Samuti müüakse erinevaid nn. narmas- või helmekardinaid, mis oleksid sobivad.



Edu soovides,
Pilery

Tsiteeri

Fred 01.10.2011 16:11

Tere

Tube annab omavahel eraldada ka liuguste / ruumijagajatega. Sõltuvalt ruumi suurusest on siis ruumijagajaid vaja vähemalt kaks või isegi kolm. Siinkohal tuleks arvestada ka sisekujundusliku
visuaalse poolega.
Ruumijagajajaid on erineva tegumoega, kuid valdavalt valmistatakse neid kas klaasist ja/või puitplaadist (melamiin-või spoonmaterjalid).
Kui on piisavalt toekas toa lagi - näiteks betoon - saab ruumijagaja ka lakke nö.rippuma panna. Põrandale ei tule ühtegi juhtsiini.

Kui tekib uusi küsimusi, vastan neile heameelega.

Tervitades
Fred
Tel: 6 140 287
Mob: 51 10 970

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.