KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

värvide valik magamistuppa?

Martin 02.10.2011 20:01

Tere!

Palun sisekujundaja nõu, millised 2 v max 3 tooni sobiksid selle ruumi seintele(kalded,alumised osad)?Toas on lisaks magamisnurgale ka elutoa pool koos kamina ja nurgadiivaniga(kangas pildiga kaasas).Kaminat plaanin katta kas valge antiikroviga v mõne heledama looduskrohviga.Põrandat vanutada,lagi ja talad-suur k0simärk.Ootaks Teie nägemust.Tänud ette!

Tsiteeri

Pilery Kangur 05.10.2011 11:19

Tere Martin!

Seinte (kalded, alumised osad)värvis soovitaks kasutada heledat hallikas-beežikat struktuurvärvi , et jääks selline krohvitud seina mulje. Hea toon näiteks Tikkurila kataloogist G459 Halva. Selline natuke küll soojema alatooniga, kui krohv, aga peaks hästi sobima. Sama toon tundub korduvat ka pehme mööbli toonis, mille foto saatsite. Mitme tooni kasutamine selliste nn. tükeldatud seinapindade puhul on küsitav.
Laed võiks peitsida valgeks või katta mati lakiga. Ka vanutatud põrand ja kamina katmine valge krohviga on väga sobiv.
Ühesõnaga soovitaks palju heledaid pindu koosluses puiduga , triibuline diivan ja miksmitte ka triibuline sinistes toonides kaltsuvaip ning hea kohtvalgustus .


Edu soovides,
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.