KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

vaiba ja muude elementide värv

Birgot 03.10.2011 12:46

Tere.
Mul selline küsimus ,et mul terve avatud osa värvivalikus on hall ja erkroheline sooviks ma kasutada veel mingit dekoratiiv värvi väiksematel asjakestel (vaip,lillepotid jne) ,et asi poleks liiga üksluine.....aga ma ei oska nagu mingit värvi hästi sobitada sinna , et asi ei läheks päris tsirkuse laadseks. pildil puudub veel diivanilaud mis sarnaneb parketi toonile. Enam ei ole seda koledat vakstut söögilaual ja ka lamamistool ei asu enam elutoas vaid sauna eesruumis.....ja muidugi see kola ei kuulu enam koridori :)

Tsiteeri

kamille saabre 03.05.2012 14:59

Toredad ja julged värvid!
Et natuke mustrit tuppa tuua valiksin põrandale vaiba halli ja rohelisega nii et vaip need kaks seinatooni omavahel ühendaks. Kui on tahtmine lakoonilisemat teed minna siis jääksin kas sama tooni rohelise voi siis halli juurde. Aksendid mis sobivad rohelise juurde on õrn lõheroosa(oranshi ja roosa segu). Annab aksendi aga ei ole pealetükkiv. Suurepäraselt mõjub ka ploomitoon(tume lillakassinine), see haakuks hästi ka tumeda diivaniga.
www.kamille.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.