KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Vannitoa plaadid.

Kalle 04.10.2011 17:34

Tervist,

Tegemist on pisikese ruumiga kus on WC ja Vannituba kokku ehitatud.Praegu on seinas mosaiik plaadid, olen selle lahendusega küllaltki rahul olnud, kuid nüüd läheb olude sunnil (põranda all lõhkes veetoru) remondiks ja Ehitaja soovitas minna valida välja uued vannitoa plaadid.

Sooviksingi nüüd sisekujundaja abi plaatide valimisel. Ideaalne oleks kui saaks lisada mõne pildi lõpptulemusest.

Ette Tänades!

Tsiteeri

pilery kangur 05.10.2011 12:17

Tere Kalle!

Kui soovite jätta seinaplaadid alles (seda enam, et olite nendega rahul), siis soovitaks välja vahetada ainult põranda. Ehk siis leida seina mosaiikplaatidega sobiv põrandaplaat. Kahjuks on raske ilma olemasolevat seinaplaati nägemata aidata. Kuna mosaiikplaat on oma olemuselt suhteliselt kirju, siis soovitaks valida mosaiikplaadi toonidest välja üks ja siis leida sama tooni ühevärviline põrandaplaat.
Üldjuhul soovitaks väikse ruumi puhul kasutada heledaid toone ning vältida bordüüride kasutamist.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.