KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

trepikoja remont

jana 06.10.2011 22:02

ostsime sellise vanema mmajja korteri,kus on eraldi sissekäik,korter seest ilusti tehtud aga mis on tegematta on koridor seal selline krohvitud pind :( mis vajaks soojustamist ja millegagi üle löömist,mida soovitate olen kuulnud et puiduga tuleb kõige kallim kas on ka midagi odavamat ?

Tsiteeri

Pilery Kangur 10.10.2011 12:19

Tere!

Odavamad (erinevad PVC seinapaneelid jm.) materjalid on tavaliselt sellisesse majja mittesobivad.
Kindlasti eelistage naturaalseid materjale. Puitu on võimalik leida erineva hinnaga.
Olemas näiteks ISOTEX seinapaneelid, mis kaetud paberi või tekstiiliga.(kuigi ei ole väga soodsa hinnaga, aga väga sobiv).
Seina võib ka lihtsalt üle krohvida, mis ei ole väga kallis, aga sobilik ja samas lisab ruumi valgust oma heleda tooniga. Sel juhul katta lagi puitlaudisega. Kui ruumil on kõrgust piisavalt, siis võib puiduga katta ka osaliselt - nt. seina alumise osa ja ülemine krohvida ja/või värvida.


Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.