KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Palun abi koritori seina materjali valimisel

Anneli 28.11.2011 10:55

Tere, palun soovitage, mida koridoris seina panna. Lagi on peeglist, põrandal pöök laminaat, kapp peeglitega (musta värvi) ning vana vene klaver (pruuni värvi). Oleme arutanud ka klaveri värvimist sobivasse tooni. Sooviksime, et uus koridor oleks heledam, hubasem ja rahulikum. Väga ilusa tapeedi leidsime ühest tapeedi katoloogist, mille nime ma kahjuks ei tea, koodi aga kirjutasin üles 2875-19 lillelinene (beezil põhjal, musta ja hõbedaga joonistatud lillemuster) kuid siin tundubki, et seda lille tuleks liiga palju, sinna kõrvale pakutakse ka triibulist (8604-22) ja ühetoonilist hõbedast (2876-25) tapeeti. Kuid nüüd ma ei suuda päris hästi välja mõelda, kuidas oleks need ilus kokku panna.
Koridor koosneb ühes suurest ruumist ja ükest piklikumast osast. Lisan ka pildid koridorist. Mida te soovitaksite meil seina panna?
Ettetänades, Anneli

Tsiteeri

Pilery Kangur 28.11.2011 17:43

Tere!

Suur ja keeruline ruum, mida ainult kirja teel raske kujundada. Proovin anda üldiseid näpunäiteid:
Arvestades lagedes ja kapiustel olevate peegelpindadega, mis võimendavad veelgi intensiivseid mustreid seintel, siis soovitaks seinapindu suhteliselt tagasihoidlikke.
Ilma Teie poolt valitud tapeeti nägematta on raske otsustada, aga kipun arvama, et esikusse sobiks lillelise asemel pigem triibuline tapeet. Beezikas baastoon oleks muidu sobiv ja rahulikum küll. Piklikum esiku osa peaks olema rahulikum ning suuremasse esiku osasse võib mustriga tapeedi valida.
Eelistage heledaid, soojema alatooniga toone ja mitte väga jõuliseid mustreid.



Edu soovides,
Pilery

P.S Kindlasti ei soovita klaverit üle värvida - seda kodustes tingimustes tehes ei jää tulemus hea.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.