KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Palun nõu viilkatusega toa tapetseerimisel ja värvimisel.

Catly 28.12.2011 11:48


Tuba on pm. ruudukujuline (3,2*3,66), uks asetseb diagonaalis vastas oleva seina nurgaga. Paremale poole ust jääb täispikkuses sein, mille vastasein on kallakuga (kallaku all on 1m sirget seina). Uksest vaskul olev sein jääb kallaku alla ning selle vastassein samuti, seal asetseb ka aken. Tuppa sisenedes vaatab vastu kohe viilkatusega seina osa. Tegemist on beebitoaga, mööbel tuleb valge ning üldiselt sooviksin samuti hoida heledat tooni toas. Endal tekkis mõte tapetseerida kallak ühevärvilise tapeediga või ainult kallaku all olev 1m.sirge sein ja kallak jätta valgeks ja näiteks selle vastas olev täispikkuses sein mingi mustrilise tapeediga.
Palun andke nõu millised seinad oleks kõige mõttekam tapetseerida ja millised värvida ning millist seina võiks kõige enam rõhutada ?

Ette tänades

Tsiteeri

Pilery Kangur 29.12.2011 12:41

Tere!

Kui ma nüüd õigesti ruumi planeeringust aru sain, siis arvan, et kallaku võikski värvida valgeks ning kallakualune sein tapeetida sama mustrilise tapeediga, mis vastassein.
Beebitoas peaks tõepoolest kasutama heledaid, rahulikke toone, mis loob turvalise ja hubase tunde. Ka tapeedi muster peaks olema mitte väga intensiivne vaid rahuliku rütmi ja liikumisega.
Samas võite mõelda näiteks mõne huvitava valgusti peale, mis jätaks valgele laele huvitava valgusmängu, et lapsel oleks tore lakke peegelduvaid kujundeid jälgida.


Toredat aasta lõppu!
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.