KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Vana mööbel

Aa. 04.01.2012 18:21

Tere!
Mure selline, et kolin sellisesse kohta, kus on juba mööbel ees ja endal suurt midagi vahetada ei anna. Tegemist on aga vana mööbliga, mida mul ka muuta ei anna. Toas on suur, vana ja massiivne riidekapp, vanem kirjutuslaud, tavaline kaheinimese kušett ning seinal on suur nelinurkne riiul. Riiuli pildil on näha ka tapeeti. Tapeet on veidi punasem kui pildil ning vaheldub ribadega, mis on beežika taustaga, peal roosid. Misasjad ja millised võiksid olla elemendid, mis teeksid toa kaasaegsemaks? Kuna enda jaoks selline asi paras pähkel, sooviksingi teada, mida professionaal teeks.
Aitäh!

Tsiteeri

Pilery Kangur 06.01.2012 11:58

Tere!

Leian, et vana riidekapp ja kirjutuslaud on vägagi toredad esemed, mida paljud inimesed tänapäeval omale ihaldavad. Niiet selline mööbel on pigem boonus kui viga.
Kui ruumis mööblit liiga palju, siis võibolla saaksite loobuda seinal olevast riiulist. Juba massiivne riidekapp täidab ruumi korralikult ära.
Saan aga Teie murest aru - olemasolev ruum vajab kindlasti värskendamist.
Peaksite vana mööbli puhastama puitmööblile mõeldud puhastusvahendiga. Kirjutuslaua saaksite soovi korral üle lihvida-lakkida.
Võimalusel vahetage ruumis tapeet - kaasaegsema ühtlase heleda tooniga pabertapeediga. Lisage sobivad kardinad või/ja rulood ja vahetage välja vaip - näiteks pikakarvalise faktuuriga sobivas toonis vaip koos uue põrandalambiga teevad ruumiilme kohe värskemaks. Samuti on oluline kušett, milllele vaja lisada kardinate-vaibaga samas toonis kate.
Uksed ja muud vanad värvitavad pinnad võimalusel värvida uuesti üle.


Edu soovides,
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.