KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Värvid elutoas

Kaarin 12.01.2012 10:11

Tere!

Sain köögi värvide osas Teie käest head nõu, aitäh! Tahaksin küsida nõu ka elutoa värvide kohta.
Tahaksin, et tulemus oleks soe ja hubane, aga mind ajab segadusse toas olev hall Tulikivi ahi. Nurgadiivan tuleb valgest nahast karkassiga, beežide tekstiilpatjade ja tumehalli-halli-beežikirjude dekoratiivpatjadega. Dekoratiivpadjad valisin just ahju värvi silmas pidades. Nüüd on toas juba kolm värvi - hall, beež, valge (mitte just väga soe nagu alguses tahtsin). Milline võiks olla seina toon, et hall ahi selle taustale sobiks? Ja kas puidust tumepruun diivanilaud ja telekaalus sobiksid või peaks mööbel olema pigem hall või hoopis põranda tooni puidust?

Vaipa tahaksin heledat, pehmet ja "pikakarvalist". Kas peaksin tuppa veel halli lisama (ahi, diivanipadjad juba on) - nt tumedamad hallid kardinad (meeldivad Rooma kardinad, midagi linast ja õhulisemat näiteks). Samas on aken päris suur, äkki tumedad kardinad jäävad liiga sünged?

Kokkuvõtvalt on peas selline pilt värvidest - valge, hall, beež, tumepruun mööbel (diivanilaud, TV alus, võib-olla mõni riiul diivani taha seinale). Küsimus on seinavärvis ja on veel põrand, mis on jällegi hoopis teist värvi - kardan, et tuba tuleb liiga kirju. Lisan ka pildi praegusest toast - teleka ja diivani asukoht jäävad samaks.

Kõike head,
Kaarin

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.