KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

vannitoa uuendamine

Ingrid 17.01.2012 11:07

Tere! Tahaks uuendada vannituba - ei meeldi enam plaaditud seinte värvilahendus, samuti tahaks dushinurga vahetada vanni vastu (ruumi on). Küsimus - kas plaaditud seintega ei anna midagi muud teha, kui need seinast ära võtta ning uuesti plaatida? Ega ei ole lahendusi, mida annaks vana plaadi peale panna vms? Kas dushinurga asendamine vanniga on keeruline - põrandal peaks ju teatud kalle olema - see jääb segama, äravoolu asukoht jääks samaks, segisteid peaks tooma ehk vaid allapoole - kui kallis või keerukas selline töö oleks umbes? Kui peaks põranda uuesti plaatima, kas vana põrandasoojendusesüsteem jääks rikkumata? Kui sooviks seinad krohvida - kas on sellist krohvi, mis tõesti kannataks ka lausvett ja niiskust või mitte? Ette tänades, Ingrid

Tsiteeri

Pilery Kangur 18.01.2012 16:16

Tere!

See küsimus on rohkem ehitaja valdkonnast. Soovitan küsida vastava eriala spetsialistilt. Just mis puudutab töö hinda ja keerukust ja erinevaid tehnilisi võimalusi.
Mõningatel juhtudel on võimalik tõesti vannituba üle plaatida. See oleneb konkreetsest olukorrast, mille üle otsustab plaatija.
Tean, et on võimalik keraamilist plaadipinda ka värvida. Näiteks Tikkurila nakkekruntvärv Otex sobib nii keraamiliste, kui plastikust seinaplaatide ülevärvimiseks. Põrandaplaatide ülevärvimist küll ei soovitata, sest seal on koormus suurem. Nakkekruntvärv Otex on valmistatud alküüdvaigu baasil, mis tagab probleempindadega parema nakke.
Krohvimine - nt. Knauf Goldband kipskrohv sobib niiskustõkkega kaitstult ka vannitubadesse. Lausvett see küll ei kannata. Sel juhul näiteks võiks täiendavalt vanni või dušiümbrus kaitsta nt. klaasiga.


Parimat soovides,
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.