KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

elevandiluu valgele lisa

anna 20.01.2012 13:23

Milliseid toone ja millises toonis tapeeti kasutada, et lisada veidi aktsenti elevandiluu valgetele seintele. Toas hele tammeparkett ja keskmise tumedusega tammepuidust mööbel. Diivad beež (pigem külmapoolsem).Tegemist elutoaga! Aitäh!

Tsiteeri

Pilery Kangur 20.01.2012 14:13

Tere Anna!

Tapeedi põhjatooniks võiks olla ühe variandina samuti elevandiluu, aga mustris võib kajastuda ka teisi toone. Näiteks erinevad pruunid või lillad toonid. Samuti sobib oranž, punane, fuktsia, erinevad rohelised. Variante on palju, sest elevandiluu ja tammepuidust põrand-mööbel on oma olemuselt head neutraalid, mille põhjal saab "edasi mängida". Kindlasti on hea tapeedis sisalduvat aktsenttooni korrata ka mujal sisustuses - diivanipadjad, laualinikud, lillepotid, vaibad jms.
Palju oleneb ka tapeeditava osa asukohast. Näiteks diivanitaguse pinna võib katta ka tumedama põneva mustriga tapeediga ülaltoodud värvide hulgast valides.
Ja kui ruumi ilmega sobib, siis miks mitte proovida ühte seina fototapeeti, mille valik on samuti väga lai. Soovitan uurida fiestadesign.ee



Parimate soovidega,
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.