KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Mustvalge tuba

Maie 23.01.2012 20:07

Soovin õhte tuba sisustada must valgena, tuba on enamvähem kandiline, plaanis on uksepoolsesse seina panna mustal põhjal valged lilled tapeedi ja teise kahte seina paneksin valgel põhjal mustad lilled, aknapoolse seina värvin valgeks. Toas on must nurgadiivan ja sektsioonkapp on pruunukas hallikas. Kas selline tapeedi värvide valik on sobilik nendesse seintele, mis mina esialgu välja pakkusin?
tahan veel teada, mis värvi peaks olema kardinad? Tuppa tahan ka värvi, millega ma saan soojemat värvi sisse tuua? Üks sein jääb vabaks, see kus on diivanvoodi, sinna paneksin oma aruga pikliku seinapildi mingisuguse.
Ette tänades
Maie

Tsiteeri

kamille saabre 03.05.2012 14:38

Tere
Ei ole just kerge anda nõu kui pole tapeeti ise näinud. Kas tapeet on suure või väikese mustriga? Samuti ei tea ma kui suure ruumiga tegemist on. Siiski piirduksin ühe kirju seinaga. Must ja valge moodustavad suure kontrasti ja seega mõjuvad väga aktiivselt koos. Kui panna mustvalget tapeeti kolme seina võib see lõpptulemusena närviliselt mõjuda. Võimalus oleks tapetseerida näiteks 2 seina aga nii et diivanil istuja korraga neist ainult ühte näeks. Mina tapetseeriks ainult ühe seina ning värviks teised helehalliks(kui ruum on valgusküllane ja avar) Kardinad paneksin õrnkollased või tuhmjasoranshid(mitte kirgas) et tuua tuppa mahedust

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.