KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

vanemate kodu remont

Janelle Liivar 28.01.2012 13:23

Tere! Sooviks nõu vanemate kodus elutoa remondiga...vanas talus eemaldatud üks vahesein ...hetkel on pak väljas, kuid soovivad katta tapeediga...Millisesse seina soovitaksite efekt tapeeti või panna ühtlaselt heledam väiksema mustriga tapeet.Lagi tuleb laudis, mis peitsitakse valgeks ja puhastatakse välja laes palgid.Musta ahju asemele tuleb punasest tellisest kamin-ahi.Väga raske on õigesse kohta valgustuse välja mõtlemine:S Mööbel tuleb uus ja kaasaegsem.Mõtlesime kasutada elevandiluu jms heledamaid ja kreemikaid toone....Millised ideed Teil tulevad, pilte vaadates? Ettetänades!

Lisan ka pilte.

Tsiteeri

Janelle Liivar 28.01.2012 13:25

Lisaksin ka teisest suunast pilti, kus näha teine toapool ja ülesminev trepp

Tsiteeri

Pilery Kangur 28.01.2012 17:05

Tere!

Esimene mõte oli, et oi kui toredad palkseinad ! Soovitaks järgida mitte nii väga modernset ja kaasaegset joont.
Elevandiluu ja muud heledad kreemikad toonid oleksid vägagi sobilikud. Ppigem ühtlaselt heledama ja väiksemapoolse klassikalise mustriga, sest seinapinnad tunduvad fotodelt väga "tükeldatud" akende jm. avadega, et ühe seina katmine effekttapeediga on keeruline. Pigem võiks effekti mõttes võimalusel jätta mõnel väiksel seinaosal palk nähtavale.
Valgustuse paigutus tuleks mõelda läbi mööbli paigutusega koos - ehk millisesse ruumi osasse on valgust vaja. Kindlasti diivani juurde, kus võibolla loetakse jne. Laevalgustus võib küll olemas olla, kuid mõnusama ruumi loovad ikka kohtvalgustid (seina-, laua-. põrandavalgustid). Samas on kohtvalgustus ka funktsionaalsem ning sellega on võimalik ruumi tsoneerida.

Edu soovides,
Pilery

Tsiteeri

Janelle Liivar 28.01.2012 19:31

Tere! täname ja võtame soovitusi kuulda...Kahjuks on suurelt osalt palk väga kehvas seisus ja naelu täis:( Aga suuremal vaatusel selgus, et ühel seinal on mingi osa säilitamine reaalsem . :) Kõike kaunist!

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.