KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Plastklaasist voldikuks dushshinurgale - kust saab?

Signe 29.01.2012 23:25

Tere
Mul on kolmest küljest piiratud dushshinurk ehk siis nö dushshiorv. Tavalist hingedel ust ette panna ei saa, sest see ei mahu kummalegi poole lahti käima. Lükanduks ka ei sobi, sest seda pole ka kuhugi poole lükata. Seega mõtlesin, et mulle sobiks alt ja ülevalt siinidel jooksev 3osaline plastklaasist lükanduks. Ava laius on 80 cm. Ma pole aga leidnud kohta, kust sellise saada võiks. Kas oskate soovitada.

Tänud
Signe

Tsiteeri

Pilery Kangur 30.01.2012 13:15

Tere!

Kahjuks ei oska soovitada konkreetst tootjat.
Soovitan saata päringud erinevatele lükanduksi pakkuvate firmade poole. Kindlasti teevad mõned neist eritellimusi.
Samas võiksite proovida ka tavapärast dušikardina lahendust.
See ei pea sugugi odav välja nägema nagu tavaliselt kipub olema selline variant.
Detailid (siinid, riputuskonksud jne.) on näiteks roostevaba terasest ning juurde valida põneva värvi või mustriga kardinamaterjal. Kardina võib ise lõigata kasvõi huvitavast vahariidest vms. - see ei pea olema tingimata poest ostetud spetsiaalne dušikardin. Ka kardinasalongidest saab siine ja kinnitusdetailie. (Jälgida ainult, et need sobiksid niisketesse ruumidesse.) Ka võite lasta oma soovitud kujunduse (nt. meelepärane foto või ise väljamõeldud tekst vms.) trükkida kilele või õhukesele PVC kangale saades nii täpselt oma vannituppa sobiva aksessuaari. Sealt saate lasta teha ka materjalile öösid riputuskonksude jaoks.
Selline lahendus võib olla vannitoale suurepäraseks "rosinaks" just tänu õigele kardinamaterjalile, mis haakuks ka ruumi teiste aktsentvärvidega.

Tsiteeri

Signe 30.01.2012 21:45

Aitäh soovituste eest. Vannikardinavariant ei sobi vist seepärast, et mul pole põrandal praktiliselt mingit serva, mille ette niiöelda seda kardinat tõmmata. Kardinad kipuvad ikka pisut hõljuma ja siis on ikka terve vannituba vett täis. Kas kardinat oleks võimalik ka alt näiteks siinile kinnitada?

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.