KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

kuskohast leida seina tahveldist või selle tegijat

kodule 03.02.2012 22:08

Ehituspoodides olevad puiduimitatsiooniga plastikust seinapaneelid ei meeldi.
Tahaks elutuppa ehtsastpuidust sokli osa alaseinale. Tean, et tehakse puittahvlitest ja liistudega karniis, sokli liist ja vahepeal mingi ruudustik. Aga hoolimata googeldamisest ei suutnud leida, kes sellist tööd teeks või materjale pakuks.
Kui teate kedagi, kes teeb (nt tuttav puusepp) või oskaks aidata, palun soovitage.
Aitäh.
Midagi sellist, kui siin lehel, http://www.hometips.com/how-it-works/interior-wood-wall-paneling.html, kuid sealsed lihtsad püstpaneelid sooviksin asendada millegi veidi luksuslikuma (nt naturaasest tammest tahveldised - hea oleks, kui mustriga näiteks) Sõna otses mõttes 'wainscoting''ut otsin, näiteks midagi sellist, aga puidutooni ja laiema karniisiga, et sinna nipsasju saaks peale panna.
kes aitaks=? :) ehk on siin mõni sisekujundaja, kellega saaksin koostööd teha. vaja teha kahele ruumile - esikusse ja osaliselt elutuppa.

Tsiteeri

sama 03.02.2012 22:09

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.