KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kindamustri maalimine

Gerts 05.02.2012 21:01

Tere!
Plaanin maalida kindamustrit seinale ja panin ka kaasa väikse pildi sellest mustrist,kuid kuna ma tahan seda pikendada ja mitmesse kohta teha,siis kardan,et käsitsi maalides ei tule igale poole täpselt samasugune. Siinkohal küsiksingi nõu,et kuidas oleks mõtekas seda mustrit teha? Äkki mingi shabloon? Ok.isegi kui teha shabloon,siis kuidas ma eri värvidega kohad saaksin ühtlased ja ilusad? Äkki on mingeid mõtteid või soovitusi....

Tsiteeri

kamille saabre 06.02.2012 22:28

Tere
Shabloon on iseenesest hea mõte. Värv tupsutatakse käsnaga läbi shablooni aukude seinale. Väikesi ebatäpsusi saab hiljem veel pintsliga täppi ajada. Värvi võib ka seinale kanda pihustiga, kuid nii väikese mustri osas on see raske. Nõks mida jälgida tuleks on, et värv oleks piisavalt paks ega hakkaks voolama. Samuti peab olema shabloon tugevast materjalist, et ta värviga lörtsiks ei läheks. Erinevate värvide jaoks võid teha eraldi shabloonid ning kanda teise värvi seinale pärast esimese kuivamist.
Kui Sa tahad mustrit maalida bordüürina, siis void kaaluda ka selle eelnevat valmis maalimist pikale paberirullile ning siis ta seina kleepimist.
Koige lihtsam viis misiganes kavandi saamiseks seinale on projektor. Selleks tuleb foto projetseerida seinale ning joonistada ta maha. Ilmselt aga jääb Sinu muster selleks liiga pisikeseks.
Jõudu!
Veel seinamaalidest - www.kamille.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.