KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Vannitoa kujundus - mööbli valik ja sobivus vanniga

Ingrid 09.02.2012 09:53

Tere! Mina uurisin mõni aeg tagasi vannitoaplaatide värvimise kohta, mis teoorias peaks täiesti võimalik olema õiget värvi ja tehnikat kasutades, nii, et on plaanis värvida seinad kas valgeks või helehalliks ning põrandaplaadid tumehalliks. Samuti on plaanis vahetada dushinurk välja vanni vastu, välja sai valitud valge Ifö jalgadega plekkvann - http://www.ifo.ee/?id=354&ParentNodeID=&ProductGroupID=15251&ProductID=17618. (seda on lihtne ühendada vana trapiga ning kuna põrandal on kalle, saab jalgu veidi reguleerida) Segistid jäävad samaks ning on modernse välimusega. vanni ette tuleb võimalusel Ikea hallitriibuline vannikardin http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20203327/. Minu küsimus puudutab aga vannitoamööblit - tahan peita pesumasina kapi sisse ning ka valamukapp läheb välja vahetamisele (asemele tuleb siis kas mingi kapp/riiul või panen hoopis valamujala). Korteris muidu kasutatud tammespooni mööbli puhul, põrand ka tamme laminaat, köök on valge ja tamme tööpind. Milline kapp ja mööbel sobiks vannituppa antud vanniga? Kas lihtne tammespoon või hoopis valida mdf-plaat ja värvida valgeks või halliks? vannitoas sooviks kasutada panipaikadena ka naturaalses toonis kaanega korve. Põrandale kas valge või hall vaip, et luua veidi hubasust ning kaitsta värvitud põrandaplaate. Muret teeb, et kas moderne, kandiline mööbel sobib selle vanniga? Ette tänades, Ingrid

Tsiteeri

Pilery Kangur 09.02.2012 18:57

Tere!

Must-valge-hall baastoonidena on väga hea valik, mille juurde kerge sobitada vajadusel erinevaid toone.
Et aga tasakaalustada sellist koloriiti, siis mööbli materjali valikul soovitaks pigem puidu sissetoomist ehk siis tammespoon vm. puit oleks igati sobilik. Hall või valge MDF plaat mõjuks igava ja ka odavana. Ühtmoodi siis nii pesumasinakapp kui valamukapp. Kui ruumi on, siis valamukapp on asjade paigutamise koha pealt parem lahendus, kui valamujalg. Või siis tekitada valamu alla riiulid koos korvidega .
Põrandavaip on tõesti vajalik, sest ülevärvituna on põrandaplaadid kerged kuluma.
Võiksite mõelda vaiba, vannikardina ja muude aksessuaaride puhul ka mõne värvilisema tooni peale, mis oleks aktsendiks hallile-valgele. Hästi sobiks puhas punane, fuktsiaroosa või muu Teile meeldiv toon.
Kuna vann oma olemuselt on stiliseeritud vana klassika, siis modernse joonega kapid võivad sellise vanniga kokku sobida küll.
Miksides erinevaid kooslusi sünnivadki põnevad lahendused.


Ilusat ja head!
Pilery

Tsiteeri

Ingrid 10.02.2012 08:47

Aitäh, Pilery! Katsetame ja vaatame, mis välja tuleb:) Kõike kaunist teilegi!

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.