KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Palun abi köögimööbli tooni valikul

Maila 18.02.2012 20:35

Mul on äärmiselt väike köök, kõigest 5,5 ruutu. Põrand on köögil hele ja seinte jaoks sai ära ostetud kollane värv, mitte väga hele. Varem tahtsin kollast köögimööblit, mille korupus oleks tume ja tööpind tume. Lisan ka ligikaudsete värvidega foto. Tööpinna tagaseinaks leidsin väga kena valge ja beežiga mosaiikplaadi, mida ei ole veel ära ostnud. Nüüd ei oskagi kuidagi oma ideid kokku sobitada. Ehk peaks kasutama hoopis köögimööbli puhul midagi kontrastsemat, nagu näiteks sinist? Ei soovi lihtsat puidutooni mööblit. Mis värvi võiks sobitada kollasega? Kas oleks heleda põranda puhul nutikam kasutada ka heledat tööpinda?

Tänan abi eest!

Tsiteeri

kamille saabre 03.05.2012 12:59

Kui tegemist on nii väikese ruumiga siis ma ei soovitaks valida tumedaid ega liiga kontrastseid toone. Kui põrand on hele(valge) siis võiks vabalt valida köögimööbli sama tooniga kui põrand. Nii ei teki liiga järske üleminekuid ja see avardab ruumi. Teine värvilahendus mis sobiks suurepäraselt kollaste seintega on tuvihall. Hall ja kollane sobivad suurepäraselt kokku.
Mina valiksin kollase seina juurde valge, põrandaga samasuguse tooniga mõõbli ning valiksin töölaua tooni ning tagaseina plaadid täpselt ühesugused hallid. Hall tööpinnaga sobib kenasti ka pliidi ja kraanikausi toon.
panin juurde paar abistavat pilti

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.