KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

vaheseinad, mida saab kokku lükata ja mis on helikindlad

Vaheseinad 09.03.2012 07:31

Tere!

Meil on tarvis salongi vaheseina /riie/ mis summutaks heli, ehk kostaks minimaalselt läbi - seetõttu peaks olema vist maast laeni. Aga mida saaks vajaduse kokku lükata, et saaks taas ruumi suuremaks teha. Kas on mingeid variante? Kas kangas summutab piisavalt? Kas kangas on hea, kui 2,5m on kõrgus või jääb liiga rusuvaks 35 m2 toas? Sokkel korrus. Tänan vastuse eest,

Tsiteeri

Pilery Kangur 01.10.2012 22:13

Tere1

Tehnilise vea tõttu nägin Teie kirja alles nüüd. Vabandan väga, et nii palju hiljem vastuse saate.
Kangas ei ole üldjuhul hea helisummutaja. Vähesel määral summutab heli väga paks ja näiteks voodriga kangas, aga seda siiski ei soovitaks.
Privaatsuseks ja heli isolatsiooniks puhul soovitaks kindlasti maast laeni lahendust ning väikses ruumis heledat pinda või seintga suhteliselt sarnast tooni. Võimalusel tellige nt. lükanduksed, mis nt. ülaosast mattklaasiga või voldikuksed.

Kaunist sügist!

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.