KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Terrakota värvi valamu!

Eha 13.04.2012 17:39

Tere,
leidsin täna ilusa rõõmsa terrakota värvi köögivalamu.
Käsil köögi tegemine-algul tahtsin kollase põranda teha ja heledada kapid,ja
nüüd olen segaduses-mis värvi peaks nüüd põranda tegema ja kapi pealsed,et sobiks.
Oleks tore kui kraanikauss oleks nagu sisustuselement.
Köök on muidu vähese loomuliku valgusega ja tahaks kasutada heledaid toone.
Palun väikest vihjet.
Kummardan maani
Ette tänades E.K

Tsiteeri

Pilery Kangur 14.04.2012 16:19

Tere!

Heledate toonide kasutamine vähese valgusega ruumis on vajalik võte.
Kraanikausi terracotta tooni järgides võiks soovitatavalt ka teised värvitoonid ruumis olla sooja alatooniga.
Arusaamatuks jääb põrandamaterjal. Kas soovite paigaldada linoleumi või põranda värvida või midagi muud?
Pakun variante : Põranda värv , (kas siis mõne kattematerjaliga või värvitud pinnal) võiks olla samuti terracotta - see kordaks kraanikausi värvi. Põrandal võib korrata ka tööpinna materjali , kui näiteks valite puitimitatsiooni. Veel sobilikud sellised neutraalsed toonid nagu hall, valge , naturaalsed puidutoonid.
Samuti võiks kogu köök olla üleni valge, aga näiteks matt valge tööpind ja kõrgläikega valge kapi uksed. Siis tuleb eriti hästi välja Teile väga meeldinud kraanikausi värv.
Veel variandina võiks kapi uksed olla ka vaniljetooni. Ja tööpind mõne puiduimitasiooniga (pöök vm.) spetsiaalne materjal.
Rohkem värve ei soovitakski lisada. Kui köök valmis ja tundub siiski vähe, saab kardinate ja nõudega saab alati lisa sisse tuua. Sobivaks aktsentvärviks võiks olla näiteks türkiissinine.
Köögis soovitaks veidikene ennast värvidega tagasi hoida - neutraalse värvigammaga ruumis tuleb ka toidu värv paremini esile, samuti on siis lihtne näiteks vastavalt aastaajale (jõulud, munadepühad jne.) interjööri sobivate lisanditega muuta, vahetades nõusid, linikuid ja kardinaid.



Edu ja palju päikest!
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.