KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Mida teha tumeda nahdiivaniga

Kati 04.06.2012 11:56

Elutoas, millel on liivakarva plaaditud põrand, peab kasutama pruuni nahast diivanit, kuidas kujundada üle jäänud ruum. Mis värve võiks kasutada? Seinad on samuti heledad kuid seda värvi saaks muuta. Ruumis on veel Poola päritolu telekalaud ning klaasist ustega kapp.

Tsiteeri

Pilery Kangur 04.06.2012 14:30

Tere!

Kui diivan väga häirib, siis lihtsaim lahendus on katta see meelepärase katte või pleediga. Lisage ka paar patja värvilaiguks. Seinte hele toon võiks jääda, kuigi toonivalikul on raske nõu anda, sest kirjast ei selgu hetke seina toon. Kindel valik on alati hele beežika alatooniga valge. Ühe seina (nt. diivanitaguse seina) võib katta ka seinaga sobiva tapeediga.
Kui mööbel peab jääma, siis soovitakski ruumi muuta tekstiilidega ja sobivate valgustitega. Hea on seinte, põrandate toonides jääda rahulikumate toonide juurde. Kardinad, padjad, linikud, vaibad jms. valida ühtne läbiv veidi erksam nn. aktsentvärv. Valiku võite teha (tuginedes teie kirjas olevale infole) kasvõi oma lemmikvärvide hulgast - sobivate värvitoonide skaala on päris lai. Näiteks türkiisssinine või ploomipunane või kiiviroheline, ka ornanž jpt.
Abiks on alati sisustusajakirjade sirvimisest - see teeb valiku lihtsamaks ning võib leida endale meelepärase kujundusnipi või värvikombinatsiooni.
Ka on näiteks ehituspoes värvikoodide näidiste juures ka juba disaineri pakutud värvikombinatsioonide valikud, mis lihtsustab valikute tegemist.



Parimat soovides,
Pilery


Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.