KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Uste värskendamine

Kati 17.06.2012 17:31

Tere!
Mure selline, et tahaks veidi värskendada siseuksi, mis on lamineeritud pinnaga (kase imitatsioon). Kuna seintel on kavas kasutada tumedat tooni spoonitud seinapaneele, siis tahaks, et uksed oleksid ka samasugused või sarnased. Kas uksi oleks võimalik nt samade või taoliste plaatidega katta (olen näinud selliseid õhukesi plaate u 3 mm paksused)? Kui ei, siis kas on mõni muu võimalus või tuleb siiski ka uksed välja vahetada?

Tsiteeri

Pilery Kangur 17.06.2012 20:07

Tere Kati!

Uste katmine plaatidega on kahtlane ettevõtmine. Ei julge kommenteerida, aga leian, et 3 mm lisa mõlemal ukse pinnal võib hakata takistama uste avamist-sulgemist. Samuti peab plaatide kinnitamine pinnale olema ülikorrektne, et tulemus ilus jääks.
Kui plaanite paigaldada seintele tumeda spooniga seinapaneele, siis võibolla ei peakski uksed olema täiesti sarnased seinaga. Viimistlega seinad ja vaadake võibolla ei olegi tume sein versus hele uks väga halb lahendus.
Kui vanad uksed näevad kulunud välja, siis soovitaks uksed lihtsalt üle värvida. Kas klassikaliselt valgeks või näiteks sama pruuni tooni, mis ka seinaplaadid. Kõrvutades spoonitud pinna ja ühevärvilise sileda pinna on tulemus parem. Kui eeltööd õigesti teha ja korrektselt värvida, siis saab päris hea tulemuse.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.