KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Lisavärv elutuppa

H.H 19.07.2012 17:02

Tere. Kavatsen ristküliku kujulisse elutuppa ühte pikemasse seina panna selle tapeeti,mis lisatud - põhi on matt tumehall ja reljeefne, muster läikiv kuldne (mitte kiiskav kuldne, vaid kerge sädelusega) ja sile pind. Ühe seina tahaksin värvida või panna ühevärvilist tapeeti midagi kuldse sarnast. Teised seinad on elevandiluu/väga hele kreem/murtud valge, põrand on hele. Mööbel tuleb tumepruun, diivan hele kreem.

Tahaksin tuppa mingit lisaaktsenti erksama värvi näol (mõni diivanipadi, lillevaas, lillepoti ümbris, seinapilt vms), aga mis värv selle gamma juurde sobiks? Kas üldse sobib või peaks piirduma olemasolevate toonidega (elevandiluu, tumepruun, kuldne, matt tumehall).

Tänud vastajatele.

Tsiteeri

Pilery Kangur 27.09.2012 13:58

Tere !


Tehnilise rikke tõttu nägin Teie kirja alles nüüd. Väga vabandan, kuid vastan siiski tagantjärele.

Teie kirjeldatud värvigamma ruumis on väga tore kooslus. Aktsentvärvidele selles ruumis võib läheneda mitut moodi. Võib jääda ka kogu terviku ulatuses neutraalsete toonide juurde. Ehk ka detailide valikul võib lähruda samast värvigammast. II variandina soovitaks lillevaasid, padjamaterjalid jm. kasutada läikega(kuldseid) kangaid ja materjale, et ruumis mängiksid koos erinevad faktuurid - koloriit on neutraalne, mille vastukaaluks erinevad faktuurid ja läiked. III variandina soovitaks näiteks tumedamat türkiissinist, ka sügav lillakaspunane - juhul kui silm ikka värvi ihkab.


Kaunist sügist soovides!

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.