KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Köögi tööpinna taguse seina katmine

maiq 27.07.2012 19:37

Tere, palun nõu köögis pliidi ja kraanikausi tagusega. Tuli idee katta sein pillirooga (või mõne muu naturaalse materjaliga) ja siis selle peale klaas. Kas selline lahendus oleks mõistlik, kas pilliroog ei hakka hallitama või on mingid nipid, kuidas niiskuskindlust tagada?

Tsiteeri

Pilery Kangur 26.09.2012 17:54

Tere!

Väga vabandan, kuid kahjuks nägin arvuti tehnilise vea tõttu Teie kirja alles nüüd.
Vastan tagantjärele:
Arvan, et kui seinapind korralikult ettevalmistatud ja klaas silikooniga korrektselt äärtest kinni panna, ei tohiks midagi hullu juhtuda. Oluline on, et pilliroog ise oleks kuiv, poleks nähtavaid hallitusi ega muud sarnast. Igaks juhuks võiks eelnevalt pilliroo ka värvitu puiduõliga töödelda ja kinlasti seejärel enne klaasiga katmist lasta õlil korralikult kuivada ja sisse imenduda.

Kaunist sügist!
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.