KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Köök

Kati 17.08.2012 23:51

Mis värvi teha köögi seinad ja põrand kui mööbel on valge pruuniga ( kapi usked on valged) ?

Tsiteeri

Pilery Kangur 18.08.2012 17:56

Tere!

Põranda materjal oleneb paljuski ka teiste ruumide põrandakatetest, et kogu korter või maja oleks üks tervik. Eriti oluline on see avatud ruumi puhul.
Kuna Teie kirjas natuke vähe infot, siis eeldan, et tegemist eraldiasetseva köögiga. Sel juhul soovitaks kasutada sarnase puiduga parketti või laminaatkatet nagu köögimööbliski (juhul, kui mööbel seda sisaldab). Samuti olemas erinevad linoleum ja Marmoleum katted, millede toonivalik on väga lai.
Värvi toone on nii puuduliku info tõttu raske soovitada, sest põhimõtteliselt on võimalik valge ja pruuni juurde panna kõike toone kuna valge-pruun olemuselt suhteliselt neutraalsed ning neid toone võib ka näiteks seinte-põrandate puhul korrata.
Alati on kindel valik lihtne valge seinte värviks. Kui see tundub Teile igavavõitu, siis võib kasutada erinevate varjunditega valget - ehk heledat beezikat, rohekat, hallikat. Väga intensiivset oranž, punast, rohelist jne. võiks vältida või siis kasutada värvilaiguna näiteks töötasapinna tagusel seinal.
Palju olenebki töötasapinna tagusest seinast. Kui see on teil näiteks plaaditud, siis tuleks seina värv valida plaadi toone arvestades. Kui tööpinnatagune sein plaanis katta klaasiga, siis sinna taha soovitaks panna mõne toreda tapeedi, mille järgi saate valida ka tooni seintele.
Täpsete värvikoodide ja konkreetse info saamiseks on Teil võimalus saata fotod ruumist minu meiliaadressile.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.