KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

lapse tuba

Kata 28.08.2012 13:09

Tere, sooviks nõu 3 aastase poisi toa seinavärvi valikul. Tuba on päris väike, põrand tuleb tumedam ja lapse voodi on punane (autovoodi). Mis värvi teha seinad ja mis värvi võiks olla kardinad?

Tsiteeri

Kamille 19.09.2012 13:13

Tere
Kuna olen ise 2 väikese lapse ema, siis tean seda lastetoa muret!
Kuna tuba on väike ei maksaks värvidega üle pingutada. Kardinad valiksin punakad nii, et nad sobiksid juba olemasoleva voodiga. Seinad hoiaksin heledad. Külmad toonid teevad ruumi avaramaks, seega võiks seinad olla õrnalt õrnalt helesinised. Kui helesinine on liiga tugev muutuvad sinine ja punane koos väga agresiivseks. Seega peaks hästi seinatooni timmima. Lastetuppa julgen ka soojalt soovitada seinamaali. Näiteks võiks olla seinale maalitud taevas ja pilved ja lennukid-kindlasti meeldiks see poisile ja muudaks toa avaramaks! Hinnad algavad 200 eurost. http://www.kamille.ee/

Tsiteeri

Pilery Kangur 26.09.2012 12:20

Tere Kamille!

Soovitan seinad teha näiteks heledad beezikashallid. Kui lapse voodi on punane ja tegemist poisiga, siis soovitaks kasutada puhtaid värveja punase tasakaalustamiseks sinist. Näiteks kui heledad neutraalsed seinad, punane voodi. Kardinad tumesinised või tumesinise valge triibulisedvms. Lisada tore valge karvane vaip, samu toone kordavates värvides padjad. mõni põev detail ja poisi tuba ongi valmis. Tähtis on turvaline mööbel, hea valgustus ja naturaalsed materjalid.

Vabandused vastuse viibimise pärast!

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.