KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Köögi seinte värv!

Liisi 28.10.2012 13:19

Tervitus!Köögikapi uksed tulevad valged poolkõrgläige ja tööpind,sokkel on venge.Lagi on põhimõtteliselt valge,vanad talad on välja jätud ja sellised heledamad pruunikat tooni.
Vaevab just see,mis värvi valida nendele seintele mis jäävad välja paistma tööpinna ja seina kappide vahel ja seinakappide ja lae vaheline sein.köök on U kujuline.pörand tuleb kiviplaaditud.Ka põranda värvi valiku puhul võib väikest soovitust anda!

Ettetänades Liisi

Tsiteeri

Pilery Kangur 29.10.2012 01:05

Tere Liisi!

Soovitaks seinte ja põrandate värvivalikutes jääda neutraalsete toonide piiresse. Värvi lisagu detailid - tekstiilid, nõud, (maitse)taimed jms.
Kui jätate seina vana palgi, siis see korralikult puhastades ja soovi korral näiteks valge õliga kaetuna kindlasti muud ei vajakski.
Samas kui tekitades sileda pinna näiteks krohvimise-lauspahteldamise teel , siis sile pind võib ju isegi olla mingit tooni. Pakun näiteks oliiviroheline, vaarikapunane või mida iganes Teile meelepärane toon, sest olemasolevate neutraalsete toonidega on sobivaid variante päris palju.
(Kipsplaati ei soovitaks nii ehedasse ruumi üldse vaid leida teisi võimalusi seinte sirgeks tegemisel.Ka püüdke kasutada naturaalseid viimistlusmaterjale). Ka valgeks värvitud krohvitud pind või töötlemata krohvi enda hallikas toon on sobilikud. Põranda plaat võiks samuti olla hall looduslikku (pae)kivi meenutav ja pigem suuremõõduline.Toreda ja sobiva tulemuse annab ka lihvitud ja lakitud betoonpõrand - soovi korral koos kirjute kaltsuvaipadega.
Päris täpse vastuse saab anda ainult ruumi nähes, sest kõik oleneb tervikust, millisena soovite ruumi näha.
Kui vajate konkreetsemaid lahendusi, siis kirjutage minu meiliaadressile.



Heade soovidega,
Pilery

Tsiteeri

Liisi 29.10.2012 19:24

Suured tänud vastmast!
Sain kindlasti parema ülevaate kui ise oleks hakanud oma peaga tegema:)
Ilusat Õhtut!

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.