KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Mööbli värvivalik esikus

Kati 21.11.2012 16:37

Tere!
Esiku värvid on:põrand tume pruun, seinad ühevärvilised beežid ja osad paneelid õrnade pruunide lilledega, lagi ka beež. Nüüd nagu "lõhkise küna "ees:)))Ei suuda otsustada esiku mööbli ja kardinate värvi.Palun spetsialisti abi!:) Kas jääda samasse värvigamasse või tuua pruunile-beežile lisaks midagi kontrastset?( kollane, oranž,punane või lausa lilla?:)
Ette tänades,
Kati

Tsiteeri

Pilery Kangur 22.11.2012 12:44

Tere Kati!

Kuna tegemist on esikuga, siis pigem soovitaks jääda monokroomsesse gammasse ehk jätkata võibolla tumeda kontrastse pruuniga. See on selline eksimiskindlam valik.
Samas ei välista ma ka mõne uue värvi sisse toomist. Ilma konkreetset ruumi nägematta on väga raske otsustada, niiet jääb siiski Teie otsustada, kui julget lahendust soovite. Mööbel võiks kindlasti olla mitte värviline ning pigem sarnane põrandaga ning pigem jääda neutraalsete toonide piiridesse.
Kui I variant tundub kuidagi lahjavõitu, siis eelpooltoodud valikule oranž, punane , lilla soovitaks lisaks veel türkiissinist, mis samuti sobib hästi pruunide toonidega. (Punane võiks olla puhas punane, sobivat lillat aga näitekssuhteliselt keeruline valida.) Neid aktsenttoone (s.t. valida neist üks) kasutada pigem kardinate ja muude tekstiilide (nt.vaibad ) juures.


Toredat päeva!
Pilery

Tsiteeri

Kati 22.11.2012 13:54

Suured tänud vastamast,Pilery!:)

Tsiteeri

Evelin 22.03.2019 12:56

Tere sooviks abi ma ei tea mida seintega teha plaan oli et kus esikukapp läheb et https://www.hansapost.ee/et/moobel-ja-sisustus/moobel/kapid-ja-kummutid/esikukapid-ja-komplektid/esiku-komplektid/esikukomplekt-big-bang-liivatamm_0f5524b4/ selline kapp ka värv oleks ka mis piltil näha aga ülejäänud kolme seinaga ei tea mis värv sobiks kokku lagi tuleb valge, põrand pcv põrandakate millest ka pilt.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.