KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

kangaga lükanduksed

merike 12.12.2012 15:01

Olaanin teha esikusse kappi (3m pikk). Uksed tahaksin teha riide kangaga, tahveldatud raamuksed. Kas see idee on tobe või siiski huvitav. Ega teil ei leidu pilte taolistet ustest? Ise pole leidnud. Peegel on vastass seinas olemas, riie tundub ka huvitavam. Idee sain Tartu mänguasjamuuseumist. Seal oli küll see tehtud kapina- nii, et uksed avanesid. Minu esik on aga kitsas, siis mõtlesin, et äkki lükanduksed? Ega teil ei leidu pilte taolistet ustest?

Tsiteeri

Pilery Kangur 13.12.2012 21:51

Tere!

Idee pole üldsegi tobe vaid huvitav ja tore. Kangast ise valides saate ümbritseva ruumiga täpselt sobiva leida, sest kangavalik on kauplustes väga lai. Kitsa esiku puhul mõttekas tõesti teha lükanduksed. Kui olete ise tubli meisterdaja või ka vähegi osavam töömees on võimeline sellised lükanduksed valmis meisterdama, ostes ainult vajaminevad liugursüsteemid.
Kangast soovitan liimida tapeediliimiga ,mitte kasutada nn. kangeid kontaktliime, mis võivad kanga värvi lahustada. Ka oleks hea kangas hiljem vastupidavuse huvides üle lakkida. Kangaga saab katta ka köögikappe jm.
Lisan ka ühe pildi, mis Tartu Mänguasjamuusemist pärit - võibolla seda mõtlesitegi.



Kõike kaunist!
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.