KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

juugendtoolid nahaga polsterdatud

kertsi 16.12.2012 18:46

Tere! Mul onsöögitoas pruuni nahaga kaetud juugendtoolid. Mulle tundub, et asi on liiga pruuniks läinud kätte ära. Kas te oskate soovitada või olete kohanud teist värvi nahka toolidel? Kas kollast näiteks? Riie vist väga määrdub, seega ei julge kasutada. Nahk on lihtsamini puhastatav. Lapsed ikka ajavad sööki ja just eriti puhaste kätega ei liigu. mida arvate teistet toonidest toolide polsterdusel?

Tsiteeri

Pilery Kangur 16.12.2012 20:50

Tere!

Palju oleneb ruumi ümbritsevast kujundusest ja värvigammast. Kuna kirjast see ei selgu, siis julgen soovitada heledat elevandiluu tooni nahka. Materjali tõttu talub puhastamist ja on neutraalne toon, mida kerge sobitada muude toonidega ruumis. Samuti joonistub heleda tooni kõrval hästi välja tooli enda puidust "skelett", mis juugendi puhul on eriti kaunis. Kangaga kaetuna oleks võimalused suuremad, aga nahk on tõesti praktilisem. Väga värviline nahk pole stilistiliselt eriti sobilik. Samas selline rahulikum mahe kollane võiks ühe variandina olla vägagi sobiv.


Parimate soovidega,
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.