KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Väike tuba tüdrukule

K. 30.01.2013 13:12

Plaanis on teha tüdrukule (7a) oma väike nurgake.Tuba on 2x2m, aknaga, uks ja aken on paralleelsed. Ühte seina on planeeritud peegliga lükanduks. Milliseid värvilahendusi kasutada ja kuidas toakest kõige paremini planeerida, et visuaalselt suurem tunduks.
Tänan!

Tsiteeri

Pilery Kangur 31.01.2013 20:54

Tere!

Väikse ruumi korral on väga tähtis täpselt läbi mõelda mööbli paigutus ja erinevate asjakeste jaoks panipaigad.Kasutage ära voodi alune pind, laud võiks olla ratastel, mida saab päeval osaliselt voodi peale nihutada jne. (Vt. illustreerivaid pilte)
Ruumis olevad asjad on mõttekas võimalikult rohkem silma alt ära paigutada, et vältida visuaalset müra.
Puhtad, selged pinnad ja vormid aitavad mõjuda ruumil rahulikumana ja seetõttu ka pisut suuremana. Vältida suuri kangamasse akna ees, samuti väga palju erinevaid värve
. Seintel ja põrandatel kasutada pigem heledaid toone - vältida suuri mustreid. Kui selliselt toimite, siis peegel lükanduksel võimendab heledaid pindu ja ruum mõjub suurem. Vastupidisel korral võimendab peegel ruumis olevat visuaalset müra veelgi.
Ehk kasutage ühevärvilisi heledaid värve fooniks, lisage 1-2 rõõmsat aktsentvärvi ning panustage kindlasti läbimõeldud mööblile ja panipaikadele.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.