KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Uste värv

Mari-Liis 10.02.2013 21:46

Tere,

Korterisse on plaanis panna tume pruun parkett (peitsitud tiik). Seinad värvime heledates toonides (beež, helesinine). Mis värvi võiksid olla siseuksed?

Tsiteeri

kati 11.02.2013 12:44

Mul on endal kõrgläikega must laudpõrand, seinad on õrnbeežid ning uksed on kõrgläikega valged. Väga ilus on. Soovitan

Tsiteeri

Pilery Kangur 11.02.2013 19:00

Tere!

Uste valimisel tuleks lisaks värvile valida ka sobiv materjal ja arvestada ruumi(de) üldise stilistikaga. Otsustada, kas valida tahveluks või sileuks jne.
Soovitaks eelistada täispuidust või naturaalse spooniga uksi. Et valgus ruumide vahel liiguks võiks valida osaliselt klaasitud uksed, kui see tervikpilti sobib.
Uste toon võiks olla põrandaga visuaalselt sarnast puidutooni ja materjali ehk siis tume pruun.
Kui aga ruumis on juba olemas (või plaanite) näiteks tamme(spooniga) või kasepuidust vms. mööblit, siis võib põranda jätta tumedaks ja uksed beeži või sinise seinatooniga sobivalt samuti heledamast puidust nagu mööbelgi.


Heade soovidega,
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.