KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Wc lahendus

Anonüümne 21.02.2013 01:22

Kuidas keegi lahendaks ära väga vöäikese wc paneelmaja. Ruumi pole ollagi, ajasin seina sirgeks laius 75 cm ja pikkust kuni ca. 108-110 cm.
Kas plaatida tervenisti ära või saab kuidagi huvitavamalt lahendada. Põranda peaks kindlalt plaadi alla panema, mugavam hooldada.
Kas plaatida ca. 1 meetri kõrguselt ka seina ja ülejäänd tapeedi või värvi alla(struktuur värv äkki)? Et wc poti ümbrust tuleb ka tihti pesta, värvi pealt ei ole vist väga lihtne?

Tsiteeri

Anonüümne 21.02.2013 01:24

Paneelmajas* :)

Tsiteeri

Pilery Kangur 23.02.2013 10:42

Tere!

Väikese ruumi puhul kehtib reegel, et kasutada heledaid ja mitte suuremustrilisi materjale.
Põrand mõttekas plaatida või katta linoleumi vms.
Seintele soovitaks pigem värvi. Võite valida ka mõne dekoratiivvvärvimise tehnika (vt. nt. decora, tikkurila kodulehed) - et oleks huvitavam, kui tavaline värv. Näiteks kahte erinevat tooni kasutades üksteise peal kasutades niiet üks kiht kumab teisest läbi. Tähtis oleks, et muster jääks aimatav ja toonid valida mitte liiga intensiivsed. Samuti ei soovita struktuurvärvi, sest seda keeruline pesta.
Küll on aga tänapäeval ehituskauplustes väga head seinavärvid, mis on kulumiskindlad ja kannatavad pesemist. Seinte plaatimine võib nii väikses ruumis visuaalselt ruumi veelgi ahendada. Eriti, kui tükeldada seinaosa plaadi ja värviga.
Ainult WC poti taguse seina võib soovi kooral lahendada teisiti: värvida veidi intensiivsema tooniga; kasutada põnevat tapeeti (vajadusel nt. üle lakkida); kinnitada valgustusega riiulid vms. - et ka selline väiket ruum oleks huvitav ja omanäoline.


Toredat päeva!
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.