KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Köögitaustaplaat

Kata 03.03.2013 22:44

Tere,

On olemas mustapeitsiga köök valge töötasapind. Seinad heledad (kreemjas valge), köögikappide vastasein tume punane (või tume kirsipunane). diivanid tumedad, punaste lilledega. Puudu on taust köögiseinale, pliidi taha. Ise mõtlesin leida pilt või tapeet kus oleks mustal taustal suured punased lilled ja läbipaistev pleksiklaas peale? Aga kasutan gaasipliiti, kas lahtine tuli üldse võib pleksiklaasi lähedal olla? Tooonid on toas ja köögis läbivalt must, punane ja valge. laminaat heledam tamm.

Tsiteeri

Pilery Kangur 05.03.2013 16:05

Tere!

Tapeedi kasutamine köögi tööpinnatagusel seinal on levinud ja hästitöötav võte. Mustrit valides proovge leida võimalikult sarnane diivani mustriga ning tooni valikul järgige kindlasti kogu ülejäänud ruumi koloriiti. Väga suurte lilledega muster ei ole hea, sest ala, millel seda eksponeerida on suhteliselt väike ja osa mustrit võib kaduma minna. Kindlasti ei tohi gaasipliidi taga tapeedi peal kasutada pleksikklaasi vaid spetsiaalset kuumuskindlat klaasi.
II variandina soovitaks tööpinnatagune sein lihtsalt värvida kulumiskindla värviga,mis on toonitud samamoodi nagu kappide vastassein. Ilma klaasita variant tuleb oluliselt soodsam, samas saab klaasi kinnitada nii, et jääks võimalus aeg ajalt tausta klaasi all vahetada. Tapeedi võib ka üle lakkida, (küsige kindlasti ehituspoest täpselt õiget tüüpi lakki ! )kuid kindluse mõttes võib väiksema tüki kuumuskindlat klaasi panna sel juhul ainult gasipliidi taha.


Edu!
Pilery

Tsiteeri

PRinterior 12.09.2014 18:44

Tere

meie toodame fotoklaasid mis sobivad ideaalselt köögitagaseinaks. Võite kas oma pildi pakkuda või valida meie pildikataloogist. Klaas on väga praktiline materjal ja lisaks pildiga annab köögile erilist effekti. Teostame ka mõõtmise ja paigaldamise tööd Tallinna piires. Meil on suur kogemust fotoklaasi toomises - toodame u 20 fotoklaasi nädalas.

Rohkem infot www.printerior.ee

Seal leaite ka link meie facebook lehekülgele, kus võite tutvuda tehtud töödega, äkki teil tekkib ka mingi idee.

Kodulehekülgel olemas ka hinnakalkulaator, seega võite koheselt hinda saada.

Täname,
PRinterior.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.