KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Palun nõu koridori seinte värvimisel.

Mare 09.06.2013 15:09

Tere.Soovin nõu koridori seinte värvimisel.Mis tehnikat kasutada kas on ka moe värve.Tänan ootan vastust

Tsiteeri

Pilery Kangur 12.06.2013 15:27

Tere!

Koridori seinte värvimisel peaks arvestama värvitoonide ja stilistilise sobivusega ülejäänud korteris(majas). Kui koridor on väike ja vähe valgustatud, siis soovitaks kindlasti heledamaid toone. Samuti võiks eelistada siledamaid pindu (parem puhastada) tugevama tekstuuriga pindadele.
Võiksite proovida mõnda dekoratiivvärvimise tehnikat, kus näiteks alumine värv kumab pealmise alt läbi vms. Variante on väga palju. Soovitan vaadata nt. www.tikkurila.ee või www.dekoratiiv.ee, kus toodud palju erinevaid variante dekoratiivvärvimse tehnikatest.
Moes on kõike - nii erksaid värve, kui loodusest pärinevaid erinevaid naturaalseid toone. Tähtis on esiku värvigamma sobiks ülejäänud tervikuga.



Heade soovidega,
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.