KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Elutoa seina ja kardinav ärvid

mari 07.12.2013 11:12

Tere!
Ostsin üleni tume-tume sinise suure nurgadiivani, millel keskel seljatoeks 3 valget patja. Kuna diivan suht tume, andke palun nõu, mis värvi võiks olla seinad ja paneelkardinad. Elutuba on suur avatud köögiga 50 ruutmeetrit, (sobiks ka 2 erinevat seinavärvitooni või väike osa seinast tapeetida)
Ette tänades,
Mari

Tsiteeri

Pilery Kangur 07.12.2013 13:17

Tere!

Seinad soovitan heledat tooni - kas hallikasvalge või elevandiluu vm. toonitud valget.
Kui olete leidnud sobiva tapeedi,millega soovite osa seina katta,siis oleks kõige parem ja lihtsam leida tapeeditoonist kõige heledam toon seina värvimiseks.
Paneelkardinad võiksid olla lihtsad heledad seinaga suhteliselt ühte tooni, et moodustuks akna ette märkamatu "sein".
II variandina võib just paneelkardinatega tuua ruumi juurde värvi ja/või tekstuuri ning korrata samu toone kardina mustris ,mis seinavärvis-diivanikattes või tapeedis.
III variant on leida sobiv aktsentvärv (nt. punane vms. - mustjassinise ja valgega sobivad paljud toonid - valige oma maitseelistustest lähtuvalt).
Soovitan lisada kardina kangast ka 1-2 väiksest lisapatja diivanile.



Heade soovidega,
Pilery




Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.