KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Avatud köögi-elutoa värvid

Anzela 18.02.2014 10:07

Tere,
Köögimööblil on alumised kapid punased, ülemised valged ja tasapind must. Köögisaar on punane ja tasapind must. Söögitoa ühe seina teeksin lillelise, mustal põhjal punased ja valged lilled. Söögituba on köögi ja elutoaga koos. Küsimused sellised: mis värvi teha köögikappide tagasein ja mis värvi rulood sobiksid köögiaknale?
Köögisaar tuleks köögi ja söögitoa vahele . Tahaksin sinna seinale suurt kella osta, aga ei suuda otsustada, kas must või punane?

Loodan, et väga keeruline ei saanud:)

parimate soovidega
Anzela

Tsiteeri

Pilery Kangur 20.02.2014 11:49

Tere!

Tööpinna tagasein soovitavalt kas must või valge. Ühevärviliste pindadele tasakaaluks või tööpinna tagaseinal olla kerge tekstuur või tagasihoidlik muster, ka roostevaba pind sobiks. Võikski tuua sisse erinevaid tekstuure/materjale - muidu võib tekkida liiga monotoonne musta-punase ülekaal. Samuti võib kasutada sama söögitoa seina tapeeti,mis katta klaasiga.
Musta punase kombinatsioon võib suures mahus mõjuda liiga intensiivselt, aga see oleneb konkreetsest olukorrast, mida ma reaalselt kahjuks ei näe.
Ruloo värviks soovitaks midagi neutraalset - näiteks kui köögi sein on hele,siis sama tooni,et tekitada ruloo visuaalne sulandumine seina.
Ka seinakell võiks olla mitte punane vaid valge,must või ka roostevabast materjalist.


Parimate soovidega,
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.