KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

köögi tagasein

Siret 05.05.2014 09:53

Tere! köögimööbel on valge, seinad ja lagi samuti valged. Põrand heledast naturaalparketist. Köögitehnika ja tööpind must. Plaan on tööpinna tagasein värvida tahvelvärviga, kuid milline toon sobiks sinna? Tahvelvärvide toone saab vaadata siit- http://www.internetipood.com/et/scanimpex/12-37-c-chalkboard-colours. Aitäh!

Tsiteeri

Pilery Kangur 06.05.2014 11:47

Tere!


Siinkohal on raske soovitada,sest ümbritsev koloriit on valdavalt valge ja must.See tähendab seda,et võite valida ükskõik,millise tooni,mis teile meeldib. Valge ei ole värv ja selle juurde võib valida mida iganes aktsente. Mõelge selle peale,millist tooni sooviksite oma ruumides näha,mis on lemmikvärv näiteks.
Kui tegemist avatud köögiga,siis võiks elutoast "laenata" kas diivani,tapeedi,vaiba või kardinatooni,mida ka köögis korrata vms.
Veel võimalus tuua värve sisse ruumi ainult tekstiilidega (kardinad,laualinikud,nõud jms.)ning värvida tagasein klassikaliseks mustaks tahvliks - see töötab alati.
Kindlasti uurige tahvelvärvi müüja käest igaks juhuks üle ,kas see värv kannatab kuumust ja kas ta sobib köögi töötasapinna taha seinale pliidi taha.

Parimat,
Pilery

Tsiteeri

PRinterior 12.09.2014 18:33

Tere

meie poolt oleks pakkuda kastuada köögitagaseinaks fotoklaasi. Kui soovite lihtsalt tooni mitte pildi, siis seda oleks ka võimalik teostada. Teha siis klaas valitud taustvärviga. Klaasi on ikka lihtsam puhastada. Värvi valik on suur - 54 tooni. Aga kui ei lea valikust sobiva värvi, siis võimaldame vajalike värvi printida.

www.printerior.ee

Täname,

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.