KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Lastetoa tapeet.

Õnne 20.06.2014 14:29

Minul on küsimus lastetoa tapeedi valiku kohta. Laps on väike beebipoiss. Plaanis on kaks eri tapeeti, millest üks on sinakas-rohekas heledate väikeste täppidega. Üldtoon pigem heledamapoolne. Sellega on planeeritud toas üks sein katta, kuid millega ülejäänud kolm-lihtsalt helebeež tundub kuidagi igav? Tuba on tüüpiline magalakorteri tuba, ruudukujuline, suure aknaga. Kuna seinad on üsna viltused ja neid hetkel ei hakka siledaks tegema, siis ilmselt oleks parim variant ikkagi tappet.

Tsiteeri

Pilery Kangur 20.06.2014 16:14

Tere!

Soovitan kaaluda varianti tapeetida kõik neli seina valitud täpilise tapeediga. Mustriga tapeet viib tähelepanu ebatasaselt aluspinnalt eemale - ühevärviliselt tapeedilt paistaks ebatasane seinapind väga välja. Kui nii siiski ei soovi,siis ühe seina täpilise tapeediga kattes võiks värvida ülejäänud seinad tapeedi põhjatooniga sarnast värvi,aga struktuurse värviga. Struktuurvärv peidaks seina ebatasasused ning samas elavdaks ruumi teistsuguse tekstuuri näol.
Veel variandina võimalus näiteks 1 sein tapeetida ja ülejäänud seinad värvida kõik erinevat värvi. Aga ettevaatust! - sel juhul kindlasti valida väga heledad,õrnad,pastelsed toonid tapeeditoonide seest .Näiteks 2 seina värvida sarnaselt tapeedi helebeeziga,1 sein (tapeeditud seina vastassein?)hele sinakasroheline - sama toon nagu tapeedis täpikesed. Liiga intensiivsete eri värvi toonidega seinte katmine võib ruumi pigem ära rikkuda ja närviliseks muuta - niiet õige värvivalik on väga oluline. Kui vajate siiski abi,siis aitan meeleldi kujundusabi@gmail.com aadressilt.


Häid saabuvaid pühi soovides,
Pilery



Tsiteeri

Anneli 25.06.2014 14:26

Tere!

soovitame kaaluda ka vedeltapeediga seinte katmist. Vedeltapeet on naturaalne, pehme, uuendatav ja paljude teiste suurepäraste omadustega:
http://tapeedid.ee/materjalid/vedeltapeet/

parimate soovidega

Anneli

Tapeedistuudio
tapeedistuudio@tapeedid.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.