KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kuidas kujundada köögi keskele saarekest?

Tiina 16.08.2014 23:19

Kas köögi keskele saarekesele oleks mõistlik paigaldada ka kraanikauss ja pliit? Kas see on otstarbekas? Tehniliselt on see teostatav, aga küsin, sest mul puuduvad sellega kogemused. Kas vesi kraanist pritsib laiali või pannilt rasv näiteks?

Tsiteeri

sten 18.08.2014 20:05

Tere!

Kõik on teostatav ja otstarbekus oleneb muidugi saare suurusest...kui on piisavalt suur saar siis võib sinna paigaldada mida iganes vesi võib pritsida ju ka tavalise tööpinna pealt ja rasvaga samad lood

võime teile pakkuda hea lahenduse ja selle teostada!

Tsiteeri

Tiina 18.08.2014 22:09

Tänan vastuse eest, aga sellest eriti targemaks ei saanud. Eks ma küsin mujalt ka.

Tsiteeri

Luthor oü 19.08.2014 15:58

See kõik oleneb teie köögi plaanist ja ega eriti ei tellita saari kus valamu Ja pliit sees. See tähendab et peaks ju kubu paigaldama, elektri vedama ja kindlasti ka vee ja äravoolu.

Tsiteeri

Mare 22.08.2014 09:47

Tegelikult oleneb siin jah kõik kogu köögi plaanist ja suurusest, samuti pere suurusest ja vajadustest. Samas saarega kööke projekteeritakse palju, kõik oleneb, millised funktsioonid jääksid sellele saarele. Samas peaks arvestama, et jääks mugavad liikumisrajad külmkapp, pliit, kraanikauss, töötasapinnad, millede vahel on kõige rohkem liikumist toidu valmistamisel. Täpsemalt sellist nõu saab anda, kui on teada kogu köögi plaan. Samas võib kasutada olenevalt köögi plaanist ka poolsaart, või saab kasutada saart ka ainult söögilauana ja töötasapindadena tuues juurde ainult kraanikausi ja jättes pliidi kraanikausi vastastsooni. Saart saab luua ka mitmetasandilisena, näiteks baaripukid juurde tuua, kõik ikka teha vastavalt oma pere soovidele. Samas on suure köögi puhul selline saar vägagi hea lahendus.
Äkki on siit artiklitest ka abi: http://www.sisustusweb.ee/ee/nipid/3375/55-inspireerivat-koogiideed.html
http://www.sisustusweb.ee/ee/nipid/3671/millele-poorata-tahelepanu-kaasaegset-kooki-planeerides.html
Siit viimasest artiklist saab just asetuste osas nõu.
Parimat ja ilusat ja funktsionaalset lõpptulemust!

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.