KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Poisi toa seina toonid ja tapeet

Marek 09.09.2014 15:26

Tere,
selline mure poisi toa seina värvi ja tapeedi valikul,nimelt plaan panna ühte seina tapeet,mis jääb siis sisenemisel tuppa kohe silma ja teised seinad värvi alla,mööblit pole välja valitud.Toas on suur põrandast laeni aken ja maas tammeparkett,hele!u

Tsiteeri

Marek 09.09.2014 15:37

Poiss ise on 6 aastane

Tsiteeri

Pilery Kangur 09.09.2014 15:55

Tere!

Tapeedi-ja värvivariante on miljoneid ja seetõttu seda ühte ja ainust raske kirja teel soovitada. Oluline on arvestada lapse enda värvieelistustega.Kõige kindlam on valida tapeet ning sellest tulenevalt seinavärvi toon ,mis kordub ka tapeedis.
Valik mõtteid:
http://www.tapeet.ee/est/tooted/Lastetoatapeedid/?productID=732
http://www.tapeet.ee/est/tooted/Lastetoatapeedid/?productID=733
http://www.tapeet.ee/est/tooted/Tapeedid/Borastapeter/?productID=792
http://www.mrperswall.fi/node/173447#id=173490 pilttapeet
http://www.mrperswall.fi/node/173447#id=173476 pilttapeet
Mööbel võiks olla lähtuvalt tammeparketist samuti tammetooni või siis ka näiteks valge.


Parimate soovidega,
Pilery

Tsiteeri

Berit 13.09.2014 17:54

Tere!

Olen parasjagu sisustamas köök-elutuba ja mõelnud välja värvikombinatsiooni. Maas on heledad kuuselauad, seinad jäävad valgeks, keset korterit on vanaaegne tumepruun ahi. Nüüd tahaks lisada värve, aga kardan, et liiga kirev köök ei oleks ka lahendus. Seetõttu planeerisin köögi värviks sinepikollase, et väiksele ruumile ka rohkem elu anda. SIiski selles värvikombinatsioonis oleks vaja teha väike muudatus, ütleb mu sisetunne ja tundub et just seoses sinisega. Oskate omapoolset arvamust avaldada?
Tänades,
BR.

Tsiteeri

Pilery Kangur 22.09.2014 15:02

Tere!

Köök võib vabalt olla ka valge,kuid ka sinepikollane sobiks. Ülaltoodud värvikombinatsioon oleks hea,kui eemaldada fuktsiaroosa.3 tooni (sinep,tumepruun ja helesinine) on sobiv ja piisav kooslus.Kuna valge ei olegi tegelikult värv ja sobib alati kombineerimiseks kõigega. Üle kolme värvi ei soovitaks - läheb liiga kirjuks. Fuktsiaroosa on ilmselt mõeldud aktsentvärvina.Võiksite selle alguses ära jätta. Kui ruum juba valmis,siis vaadake,kas soovite värvide lisamist. Arvestama peab,et ruumis leiduvad pisiasjad on juba "värvilised",niiet nn.visuaalset müra tekib niikuinii.


Parimate soovidega,
Pilery

Tsiteeri

Anneli 11.12.2015 10:47

Tere. Köögis on 3 seina värvitud kollaseks (toon nartsiss) ning ühes seinas on vedetapeet (mürk roheline). Põrand on heledam tamm. Mis värvi köögimööblit soovitate?

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.