KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Skandinaavia sisustuse seinapaneelid

Kristiina 10.09.2014 13:39

Tere,
huvitav oleks teada, millest need paneelid on tehtud ja kust saaks osta? Nagu toa alumine osa u 110cm oleks valge laudisega ja üleval tapeet nagu paljudes skandinaavia kodudes on? Tean, et on olemas Wisa-paneel (vineerist) mida saaks siis kasutada ja ise valgeks värvida. Kindlasti saab ka eritellimusel puidust neid teha. Kas on juba ka miskid valmislahendused olemas koos ülemise nö iluliistuga? Kuidas neid paneele paigutada katusealustesse tubadesse? Pole ühtegi pilti selle kohta näinud, et kas siis vastavalt katusekaldele vähendatakse ka paneeli kõrgust või lõpeb paneel ikka seal 110cm juures ja edasi?

Tsiteeri

Kristiina 10.09.2014 14:25

Lisasin pildi ka, millist seina mõtlen.

Tsiteeri

Pilery Kangur 10.09.2014 16:28

Tere!

Kõige ehedam jääks ikka valgeks värvitud puitlaudis seina paigaldatuna ning ülaääre ehisliistu võiks teha lasta vms. Soovitan küsida ka firmast Orac Decor. http://www.oracdecor.ee/orac_decor_dekoorid_decorest_seinaliistud_laeliistud_karniisid
Valmislahendused kipuvad olema kahjuks alati kallimad.
Paneeli kõrgus oleneb tellija soovist,aga üldjuhul ei vähendata paneeli kõrgust vastavalt katuse kaldele.


Parimat,
Pilery Kangur

Tsiteeri

Mauno 24.11.2014 13:08

Skandinaavia seinapaneelid ehk wainscoting on saadaval ka täispuidust, vt. www.erzodecor.com

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.