KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Esiku värv.

Meelika 23.12.2014 18:13

Tere! Valmistab muret esik. Ei oska sobivaid toone leida. Esik on pikk ja laiust umbes 2meetrit. Esikust läheb 6 ust erinevatesse ruumidesse. Ise olen vaid mõelnud seda, et peaks kasutama ehk kahte eri värvi (üks heledam teine tumedam). Kui teha külje- või otsa sein tumedamaks?
Meelika

Tsiteeri

Pilery Kangur 26.12.2014 14:57

Tere!

Soovitan värvida tumedamaks otsasein. Külgseinad mõlemad ühte tooni heledamad,kui otsasein. Selline lahendus on pika ruumi puhul vägagi soovitav. Ka toonivalik võiks olla ühest gammast,lihtsalt erineva tumedusastmega. Pigem neutraalsed kui nn. värvilised toonid. Kuna tegemist esikuga ning seetõttu seintes palju ukseavasid peaks hoidma rahulikumat joont.
P.S.Otsaseina (mida näeb ruumi sisenemisel) võib näiteks katta ka mõne toreda väiksemamustrilise tapeediga.


Toredat pühade jätku soovides,
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.