KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Diivani värv

Madleen 26.12.2014 20:25

Tere

Mis värvi diivanit soovitate? Ise eelistaks mahedat/kulunud rohelist (kangas). Mees tahab tumepruuni nahka.... Mööbel on vanaaegse (kõverjalad) stiiliga. Söögilaua toolid on valge raamiga (kõverjalad, medaljoni seljatugi) ja kardinavärvi kangaga. Söögilaud ümmargune valge.

Külgkardinad nii elutoas kui sama suumi avatud köögi väikeses aknas (rooma kardin) on sirelilillad (tüll valge).

Diivani taguse seina tapeet: http://www.kt-exclusive.com/en/gallery/wallcoverings/kt-exclusive/french-linen/tb11309.html
Ülejäänud seinte tapeet: http://www.tapetengigant.de/images/00065jm.jpg
Põrand on diagonaalis valge peits (saar). Kogu mööbel (sh köögiuksed) valged. Köögipiirkonna esine keraamiline plaat ja töötasapind ühtemoodi vaskne.


Suur tänu Teile!!:)

Madleen

Tsiteeri

Pilery Kangur 27.12.2014 11:41

Tere!

Arvestades diivanitagust tapeeti ja ruumi ülejäänud tervikut, sobiksid mõlemad teie poolt eelpoolmainitud toonid. Pigem oleneb diivani stilistikast ja iseloomust ,kas sobib paremini maskuliinsem nahk või kangas. Tapeedi toonis leiduvad heledamad ja tumedamad hägused kahvaturohelised toonid sobivad väga hästi. Tundub,et tekstiil oleks kindlam valik,sest nahk eeldab täpselt õiget pruuni tooni ning spetsiaalset viimistlust ning sobiks võibolla paremini kabinetti...
Kuna sobivad mõlemad variandid,siis lõpliku valiku peate tegema siiski teie ise - kirja teel on väga raske sajaprotsendilise täpsusega otsustada. Abiks oleks võimalikult suur naha- või siis tekstiilinäidis,et neid siis võrrelda.
P.S. Materjale on alati hea võrrelda distantsilt.Ehk laotades kanga vm. diivanile,astuge möned sammud kaugemale ja vaadake üldmuljet,mis tekib.



Toredat aastalõppu soovides,
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.