KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Elutoa seina värv.

Ragnar 07.01.2015 23:42

Tere,küsiksin ka nõu. On üsna väike korter,alumine korrus 32m2 ja mõte on olnud värvida seinad hele kollaseks,põhiline eesmärk ,et oleks soojad toonid ja hubane.

Küsimus oleks just see,et mis värvi võiks põrand tulla ise olen mõelnud midagi tumedamat,korra oli ka mõte hele põrnd sinaka tooniga aga see vist teeb külmaks?
Samas võiks olla üks sein mingit teist tooni nagu efekti sein vms. Mis värv võiks sobida?

Korteris veel vannitoa uks ,kaks kandvat prussi ja trepp teisele korrusele heledast puidust.

Ette tänades!

Tsiteeri

Pilery Kangur 13.01.2015 10:31

Tere!


Soovitaksin seinad värvida pigem kõik ühte tooni heledaks - ka kollane sobib,kui soovite,aga hästi hele ja mitte väga "värviline",pigem beežika alatooniga. Põrand võiks olla tumedam,kui seinad,aga keskmise tumedusastmega,mitte väga tume. Hea on järgida sama tooni-materjali ,mis trepp teisele korrusele. Pigem on küsimus ka materjalides,mida põrandal kasutatate - õlitatud või mattlakiga puitparkett jätab sooja ja hubase tunde.



Kõike kaunist,
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.